mandag 26. mars 2012

Et lite pust i bakken

Da jeg kom hjem i går natt, dekket jeg til vinduene mine med tepper for å stenge alt lys ute. Jeg trengte sårt en god natts søvn. Trikset fungerte over all forventning, og jeg våknet uthvilt klokka 13. Jeez, jeg våkner vanligvis mellom 8 og 8.30, og plutselig har jeg sovet bort all formiddagen. De eneste tilfellene av sove-til-ettermiddagen i livet mitt har funnet sted hos Beate, min syvsovervenn nummer 1. Love you, B. Du hadde vært stolt av meg!

Dagen har gått forbi fort. For fort. Jeg har nesten ikke gjort noen ting, og plutselig var det middag! Heldigvis fikk jeg pakket ferdig og gjort i stand for Florida-turen. Vi drar i morgen tidlig kl. 6. Iiih, excited once again! Jeg er veldig glad for at vi drar dit denne uka. Hvis ikke hadde all spenningen bare bråstoppet. Kræsj i bakken. Nå får jeg en rolig nedgang fra crazy senior trip til rolige dager på hvite strender, minst 25 varmegrader og sol hver dag. Aah. Life Is Great.

Gikk en liten tur i dag også. Våren har virkelig kommet mens jeg var borte. Det er blomster overalt, og de fleste av trærne har fått mange blader.

Alt er pakket og klart nå. Jeg har til og med funnet frem kaffekoppen jeg kjøpte i USA. Florida, here I come!

2 kommentarer:

  1. Så utrolig vakre blomster. Dette er tydeligvis tiden man skal reise til USA, i hvertfall i området der du er nå, for å oppleve en fantastisk blomstring. Håper du får en super tur til Florida. Opplevelsene står i kø for deg :-) Stor klem fra mamma <3

    SvarSlett
  2. Åh du er vel heldig kjære Merete! "First New York and then we take ... Florida" Se opp for roller-blades og roller-boys! Klem tante Katrine

    SvarSlett