lørdag 10. mars 2012

I'm never going down, I'm never giving up

*nynne nynne*
I dag har vært en nydelig dag. Sol og vår. Jeg ruslet ute og tok bilder av vårtegn. Trærne begynner å få blader og det er påskeliljer overalt. Jeg kjenner at jeg vil ha vår nå. Er så lei av den triste mangelen på skikkelig vinter at våren like gjerne kan komme brakende nå. Dear, Lord, gi meg vår.

Jeg hører på denne sangen akkurat nå. (Jeg kjemper i mot å synge med med all min viljekraft....resten av gjengen her sover søtt) We The Kings har så mange sanger som gjør meg glad.

En liten bit isolasjon vitner om tornadoene fra forrige uke.
Livsnyter som jeg er, la jeg meg ned i gresset. Det var så vakkert ute, og campusen var helt stille. Collegestudenter i USA er akkurat som min kjære Beate: De kan sove til verden går under...eller i det minste til kl. 14. Siden jeg kom hit har jeg faktisk sluttet å sove lenge om morgenen! Jeg står opp senest 8.30 om morgenen nå. Sånn går det når du bor i samme hus som to tiårige tvillinger som våkner før sola står opp. Å stå opp tidligere er faktisk noe jeg setter pris på (...hvem skulle ha trodd det) - jeg får gjort mye mer ut av dagene, og ingenting slår roen en på morgenkvisten før resten av verden våkner til liv.

Over til noe annet. Her er noen av mine nyeste kunstprosjekter fra Art på skolen!
I begynnelsen av semesteret lagde vi "marmorisert" papir med barberskum og maling, og så lagde vi en 3D-installasjon med det etterpå. Vi måtte bygge utover med flere lag av papir. Jeg lagde en fisk.
Et annet prosjekt var å lage et bilde av bittesmå utklipte biter fra ukeblader. Jeg valgte å lage et portrett--- dødsmye arbeid. Å jobbe med å lime små kvadrater på papir er IKKE dritt etter to timer. IKKE i det hele tatt. AT ALL. Likevel, det var morsomt å gjøre noe jeg aldri har gjort før.
Og til slutt......vannmaling. Again! Jeg har gått fra å hate vannmaling til å elske det! Det har mye mer potensiale enn jeg trodde. Oppgaven var å male et bilde basert på en quote, sangtekst, eller noe i den duren.
UPDATES:
- Én uke til jeg er i DC og NY!
- To uker til jeg er i Florida! Beaches, baby.
- I dag fikk jeg kanelsnurrer til frokost. Gotta love USA.
- Jeg leser Twilight. Again. Againagainagain. Det var den eneste boka jeg tok med fra Norge.
- Det skal være over 20 varmegrader hver eneste dag neste uke! USAUSAUSA.
- Jeg begynner å innse at...my days are numbered. Motstridende følelser dominerer. Jeg gleder meg ubeskrivelig mye til å se igjen alt jeg dro fra for så lenge siden, men på den andre siden har jeg endelig etablert meg selv her i mitt nye liv. Å dra fra alt jeg har begynt å elske her blir grusomt. Disse to polene av følelser balanserer hverandre ut til en viss grad. Ingenting jeg kan gjøre - jeg får bare nyte hver eneste dag her som best jeg kan!
- Jeg liker denne sangen også:

5 kommentarer:

 1. du er så flink til å være kunstner merete..gosh.. <3

  SvarSlett
 2. Dette var flott, både kunsten og bildene - deilig med vår. Vi begynner å få vårfølelese her også nå - 10 grader midt på dagen - skal være det en hel uke nå. Det sildrer og renner rundt oss. Skal hilse fra mamma.
  Stor klem.

  SvarSlett
 3. Wow,gorgeous, eye candy, love it. Det var de amerikanske superlativene jeg kom på, for dette var noen fantastiske kunstprosjekter, Merete! Jeg likte veldig godt det bildet av de små firkantene. Du hadde fått til så mange detaljer, blink i øyet, skygger.

  Nyt tiden som er igjen!

  Hilsen Eva

  SvarSlett
 4. Å, du er så ufattelig flink- og heldig! :D :D

  SvarSlett
 5. Supre bilder Merete! Du bruker flotte farger og en utrolig kunsterisk side ved deg. Stolt av deg Merete. Og det var så trivelig å skype med deg i går, sammen med familien din. Nyt livet videre Merete! Klem tante Katrine

  SvarSlett