tirsdag 13. mars 2012

Sunshine State of Mind

VENNER, IT IS HERE. Sommer. Våren var forrige uke - nå er det 25 varmegrader! Jeg satt ute i sola etter skolen i dag med smoothie og bok. Aah, livsnyter. Shorts, topp, flats, solbriller.....*gni det inn* Blåbærsmoothie, musikk.. *gnikke gnikke*

Southwestern arrangerte en fundraiser på skolen i dag. Pengene gikk til tornadoofrene som mistet hus og eiendeler. Til sammen samlet vi inn over 36 000 norske kroner! Way to go! De arrangerte kanonball-, basketball- og volleyballkamper mellom elever og lærere. På skolen betalte vi én dollar for å slippe siste time til fordel for å se kanonballkampen, vi hadde en donasjonskonkurranse mellom trinnene for å vinne iskrem til trinnet som donerte mest penger, og vi hadde basketball- og volleyballkampene i kveld der man betalte 5 dollar for inngang og kunne kjøpe t-skjorter og kaker.

Om 5 dager er jeg på vei til DC og NYC! :D Det har ikke gått opp for meg at jeg skal se alle plassene jeg hittil bare har sett på film. Statue of Liberty, Times Square, Central Park, White House, museer, spisesteder, verdens andre mest besøkte kino for premieren av Hunger Games (!!!)....jeg er i ekstase. Liz er partneren min fra turen. Vi må være sammen 24/7. Dessverre har Liz klart å brekke noe i foten sin, så hun har på denne svarte snowboard-boot-lignende tingen for støtte. Vi kaller henne 'cripple', 'Forest' og 'gimpy'. Hohoh. My life is Mean Girls. Jeg har beroliget Liz med at mottoet mitt for turen - et ekko av min bro Bush - er: "No Liz left behind."

Forhåpentligvis slipper jeg å bære henne, men hva vet vel jeg -- blir jo mye gåing. I så fall er det god foreberedelse for Grand Canyon. Det blir én tøff uke! Vi skal gå en mil hver dag. Minst. Men herrejesus som jeg gleder meg!
I dag er det nøyaktig 3 måneder til jeg lander på norsk jord. Hvor ble det av tiden?

Til slutt vil jeg dele denne sangen med dere. Vertsfamilien og jeg så The Lorax på kino på søndag, og den var kjempesøt. Jeg har hatt denne sangen på hjernen siden....why, why..
Let It Grow - from The Lorax

1 kommentar:

  1. Vinter, vår og sommer på 14 dager - gosh. Vi er bare kommet til våren, selv det var 15 grader i går - herlig.

    SvarSlett