søndag 18. mars 2012

Nå skal jeg ut på eventyr..

...for jeg har fått et kall.

*insert sexy picture of self here*
Jauujau.
It's time.
Om bare få timer sitter jeg på en buss på vei til Washington DC med 40 andre seniors. Jeg er så utrolig spent! Jeg skal endelig se ting jeg hittil bare har sett på film! Statue of Liberty, White House, Times Square, Central Park, Arlington.. Dette kommer til å bli en av de beste ukene i mitt liv! Jeg har brukt dagen i dag på å pakke og gjøre i stand alt.

Vi skal møte opp på skolen klokka 20. Da skal lærerene gjennomgå regler og diverse, og søke gjennom baggene våre etter rusk og fanteri. Som vodka og weed. This is the US, folkens. Det skjer. De kommer til å lukte på sjampoflasker og alt mulig. Veldig nøye.

Vi reiser fra skolen kl. 22, og så skal vi kjøre hele natten (...sove på buss. Love my life..). Vi ankommer Washington DC i morgen tidlig, og da bærer det rett på sightseeing. Wohoo!

I går var Sharon og jeg på shopping. Det er et outlet mall en og en halv time fra Hanover. Utendør shopping senter! Kjempeglad for det for været var helt nydelig. Sol og minst 25 varmegrader. Mmmm. Den varmeste 17. mars'en i mitt lange liv. Jeg kjøpte en skjorte, shorts, et sjal, joggebukse og noen øredobber. Ready to take on New York. Yehah.

Jeg skal prøve å oppdatere bloggen mens jeg er på turen, men jeg kan ikke love noe.. Jeg vet at det blir noen intense og hektiske dager! :D Jeg gleder meeeg.


UPDATES:
- ÆH, tiden flyr fort. Nesten FOR fort. Umulig å beskrive hvor mange følelser og tanker som er knyttet til avreisen min.. Jeg kommer til å savne alt her noe helt forferdelig, men samtidig kan jeg nesten ikke vente til å se igjen alle mine nordmenn.
-

3 kommentarer:

  1. Kos deg masse på turen, Merete! <3

    SvarSlett
  2. Ha en super tur. Gleder meg til å høre fra turen når vi skyper neste søndag. Stor klem <3

    SvarSlett
  3. God tur kjære Metete! Pass godt på deg selv i storbyen. Tanteklem fra Katrine

    SvarSlett