onsdag 2. november 2011

Mission Spirit Week

Da har jeg funnet mitt nye prosjekt! Jeg har jo litt ekstra fritid nå som jeg ikke lenger er medlem av the swim team, og den tiden (pluss mer) skal benyttes til å hale i land den beste hallwayen til Spirit Week.

Spirit Week er en uke der skolen prøver å øke school spiriten (...derav navnet "spirit week", hvis det er noen slow-brainz blant mine elskede lesere som lurte). Ofte er Spirit Week uka før en stor begivenhet. På Southwestern er det før Turkey Shoot Out - den store basketballkampen mot Madison, rivalskolen. Jeg er så speent! Dette blir nok American High School Spirit på sitt beste, og jeg har gledet meg masse til denne delen av utvekslingsåret.

For hver dag i Spirit Week, har man ulike temaer og man kler seg ut. Vi har Nerd Day (..sier seg selv. Be a nerd. Jeg trenger ikke kle meg ut en gang, I guess, høhø), Fly Friday (kle deg superpent. Dressy! Hvorfor de kaller det "Fly" har jeg ingen anelse om...rare amerikanere), Theme Day (kle deg ut som en karakter fra Hallway-temaet til kullet ditt), og noen andre dager jeg ikke aner hva temaene er for.
Hvert kull skal også dekorere sin gang/hallway i et theme de har stemt for. Seniorsene på Southwestern (moi included) har valgt Harry Potter, og det er jo det desidert beste themet ever. EVER. Jeg vil ikke røpe alle de helt ufattelig fantastiske, fabelaktige, geniale ideene vi skal virkeliggjøre, men det blir episk. Og helsikes mye arbeid... Men jeg gleder meg. Loadz.

I dag jobbet vi fra 18-21.30. Koste meg masse! Vi brukte et laboratorium-ish klasserom på Colleget som arbeidsplass, og jeg tegnet Harry Potter-karakterer på tavla. Nå kan professoren i første time i dette klasserommet i morgen, glede seg! :D

GO SENIORS!

7 kommentarer:

 1. Haha, love it, de tegningene var kjempekule! :D De som har klasserom der er heldige!

  SvarSlett
 2. ♥Tegne på tavla♥

  SvarSlett
 3. Jeg bare elsker figurene. Stakkars den som må vaske tavlen før undervisningen starter :-(

  SvarSlett
 4. Vi må tegne på tavla når du kommer tilbake!!! :D

  SvarSlett
 5. Ååååh! Jeg har en sånn hengende på veggen tegnet av deg! Tror det er min GS karakter, Nicole og din, Cornelia ^^
  Søtt!
  Minner <3

  SvarSlett