torsdag 10. november 2011

Åh hurraheioghopp jeg er så glad i daag!

Legendarisk quote fra kaninen i Reveenka. Følte at den beskrev følelsene mine usannsynlig godt.

I går kom den vidunderlige, lenge etterlengtede pakken fra mamma og pappa! Pappen hadde revnet langs den ene langsiden, og det var omtrent bare gaffateipen pappsen hadde festet rundt endene, som holdt den sammen. Heldigvis hadde min kjære praktiske mor og far puttet alt i plastikkposer, som forresten er noe jeg har savnet. Ingen plastikkposer er som de norske. I USA er alle posene syltynne og revner like this *KNIPPPPS*. I går trasket jeg inn på kjøkkenet med tingene mine i en pose, og så bare PAAAOOWWWMMMZZZZ .....og alt var strødd utover gulvet. Jeg falt om, skrek og rev meg i håret. WHYY, WHYYY?! Etter et par minutter i intensiv fosterstilling, tok jeg meg sammen, samlet tingene i armene mine og marsjerte vekk. Nå som jeg har fått fylt opp norsk-pose-lageret mitt, slipper jeg slike pinlige episoder. Takk og lov.

Anywayz. Pakken. Mamma og pappa hadde sendt alt jeg kunne ønske meg. Nesten...det var verken et Galtvortish slott med badebasseng, snø, en slede og hest, eller frieri fra en kjekk superstjerne....men jeg klager ikke.

Jeg fikk tross alt RISENGRYNSGRØT (er spent på å introdusere denne retten til amerikanere), to firkløversjokolader, to fruktnøttsjokolader, to melkesjokolader, 6 kvikk lunsj, en pose røde fisker (note: Ja, jeg har store ambisjoner om å legge på meg omtrent 6,3 kg), TØFLENE MINE (jeg har dem på i skrivende øyeblikk), støvlettene mine, strømper, grå genser jeg fikk av Beate (my love! Jeg elsker den fortsatt!), enda en genser og en skjorte, eventyrsjokolade og en Norge-kortstokk til Isaac og Owen, brev fra mamma (det er så utrolig koselig å lese dem), en brystkreftrefleks (............jah), og til sist, men ikke minst, mamma hadde strikket en hals til meg! Vi er soulmates, mamma! Hun strikket en hals til meg før hun visste at jeg også strikket en hals. Mammas er en anelse mer avansert enn min med kult mønster og greier....men one day, mamma - ONE DAY - skal jeg bli like kul og flink som deg. Kanskje flinkere. Vi får se.
Jeg hadde på meg halsen på skolen i dag. Det føltes godt ettersom det var stusselige 4-8 grader i dag. Jeg sa jo at været her i Hanover freaker meg ut. Sommer for to dager siden, nesten-vinter i dag. Geeeh. Grynt.

Hvis noen lurte så er jeg nok den blekeste personen på Southwestern..men det kan jo være varemerket mitt. Too cool to be tan.

Dagen i dag har vært veldig fin! Jeg har introdusert Alex til alle de ulike typene norsk sjokolade jeg hadde til disposisjon, og røde fisker. Hun er forelsket, og jeg inviterte henne til å besøke meg i Norge så jeg kunne vise henne mer norsk magi. Hun takket ja. Woop woop.
Dagen min har til og med vært en smule spennende og actionfylt. Vi hadde nemlig CODE YELLOW på skolen i dag. Lockdown. Alle elevene måtte bli i klasserommene, noe som var kjipt fordi jeg var dødssulten og lunsjen vår måtte vente i ufordragelige hele ti minutter. Code Yellow viste seg å bety drug search, og de hadde hentet inn digre hunder som kan lukte seg frem til slik helseskadelig substans. Hundene sniffet på alle skapene, men jeg vet ikke om de fant noe eller ei. Uansett var det en frisk pust i hverdagen!
Krysser fingrene for å få oppleve Code Red (...ikke egentlig. Det høres littegranne FOR skummelt ut. Bombetrusler og skumle menn med hagle faller under den kategorien). Til min store skuffelse eksisterer ingen Code Black.

UPDATES:
- Spirit week går bra. Tror jeg. Det er i hvert fall kjempegøy å jobbe med det, og når vi dekorerer hallwayen vår, skal jeg ta drøssevis med bilder. AAH, det blir så braa.
- Strikkingen går supert! Jeg skal strikke mer i kveld mens jeg ser neste episode av Vampire Diaries. Jeg så på nettet at det blir en pause i serien over jul.....total breakdown, jeg er så sjukt deprimert. Duh.
- Nå nærmer det seg Thanksgiving! Det er en ting jeg har gledet meg til å oppleve!
- Tegningene mine av Emma Watson og Dakota Fanning henger på veggen i gangen på skolen. Akkurat som på barneskolen.
- Jeg har det veldig fint for tiden! ...med unntak av at jeg begynner å bli syk. Tror jeg har feber. Nedtur.
- 44 dager til julaften.
- 49 dager til jeg ser deg, Guropus!

5 kommentarer:

 1. WoopWOOP! Heldiggris! :D

  SvarSlett
 2. Etter Vampire Diaries, må du begynne på True Blood. Det er. HAKKET bedre. x)
  Kos deg med mer sjokolade enn det jeg noen sinne har hatt <3

  SvarSlett
 3. ...Jeg får ikke sjokolade :( It's unfair.
  Men det er fint å se du ble glad da!!:P Du får kose deg videre og ha et godt og SUNT liv..
  Hilsen din bruur nr. 2

  SvarSlett
 4. Heisan kjære niese! Slik hals ønsker jeg meg også - forstår godt at den er super god å ha når høsten kryper nærmere og nærmere ... Er i tvil om du får mine innlegg, men jeg prøver igjen. Hils til Kvikk'en og Lunsj'en! Klem tanten K

  SvarSlett
 5. Heisan igjen, vil bare si at jeg har fulgt med på blogg'en din siden du reiste. Fortsett å nyte alle inntrykk og opplevelser. Klem klem tante K

  SvarSlett