torsdag 17. november 2011

The Incredible Senior Hallway!

I går var all dekorasjon for Spirit Week ferdig. Jeez, vi jobbet ufattelig lenge. 4,5 time i forigårs, 6,5 time i går. But it looks amazing. Jeg er så ufattelig stolt over alt vi har fått gjort de siste ukene! Men hardt arbeid har vært verdt det. Nå håper jeg bare at vi vinner konkurransen om beste hallway! Vi har i hvert fall den beste dørdekorasjonen (alle måtte ha en door decoration); ingenting slår Platform 20 1/2! Spesielt ikke den avkuttede handlevognen vi stjal fra noen som stjal den fra Walmart!
Vi har bilder av alle seniors i trappeoppgangen, akkurat som i boka! Vi har den Forbudte Skogen med Lupus som uler mot fullmånen. Vi har et eliksirklasserom. Vi har Ukruttkartet. Vi har husbannere, vi har rumpeldunkområdet, vi har dragen som spruter ild, vi har Harry Potter, vi har stønne-Stina, vi har Wanted-plakater, vi har Heswig, vi har alle de kuleste karakterene, vi har en Voldemort vs. Harry-show-off...............det er f a n t a s t i s k.

Jeg elsker plasseringen av skaplåsen på Harry-tegningen....det var helt tilfeldig. Lover. And it made my day.
Tusen, tusen takk, alle sammen, som har gjort utvekslingsopplevelsen min enda litt mer spennende! I have had so much fun.

Nå er det én uke med utkledning som venter!
I dag - Decade Day. Jeg gikk for en 50s-look.
Fredag (i morgen) - Red Carpet Day. Blir fin kjole og høye heler!
Mandag - Nerd Day.....sier seg selv.
Tirsdag - Theme Day. Harry Potter for alle penga!
Onsdag - White Out. Everybody, wear white.

UPDATES:
- I morgen skal jeg se Breaking Dawn med Kendall, Shelby og Saige! Excited! :D
- GURO. Oss to om bare 42 dager! <3

3 kommentarer:

  1. IIIIIIIIII, AWSOME! Du er så heldig <3 Miss you min beste bff

    SvarSlett
  2. Den gangen ble så fin, Merete! Og den er så forseggjort, så dere vinner helt sikkert! :D Og jeg elsker antrekket til decade-dagen! <3

    SvarSlett
  3. its so cool and its totally awesome

    SvarSlett