lørdag 3. september 2011

I dette innlegget snakker jeg ganske mye om mat.

Nu kom jeg nettopp hjem fra American Picnic. Colleget arrangerer visst piknik hvert år før skolen starter. Gjett hva de serverte.
No? Du har ingen anelse? Hint: USA. Svar: Hamburgere. Og brownies. Og brus.
Apropos brus. Dette er min nye bestevennfavorittkosebrus. Mountain Dew.

Hvorfor har vi ikke Mountain Dew i Norge?
Det er faktisk en hel haug med greier vi ikke har i Norge.....ÅPENBARING! Faktisk står nå mine fremtidsplaner klare! Jeg tar med meg alle tingene vi ikke har i Norge TIL Norge, lager en eksklusiv caferestaurantbutikk og blir kjemperik. Alle liker amerikansk mat. Yep, I'm a genius.

Og apropos yummy amerikansk mat. Jeg har satt meg et mål dette året. Jeg skal smake alle de ulike typene Ben&Jerry's jeg finner. (Uten å bli feit så klart.)
I tillegg sparer jeg alle lokkene fra boksene, og når jeg har fått mer en den ene jeg har per nå, skal jeg henge dem på en snor og lage en lang remse som kan henge på veggen. Og den skal jeg ha med hjem til Norge også. (Jeg er helt totalt forelsket i tanken på å ha en lang remse Ben&Jerry's lokk.)
Har fortsatt en del igjen da....
Dette er det ene lokket jeg har (samle-på-lokk-ideen kom tre bokser for sent), men jeg poster to bilder av det (sammen med meg selv fordi et bilde av bare et lokk ble litt trist) for at det skal se ut som jeg har kommet lenger in my mission of the year.
Sharon hjelper til! Her er de neste fem boksene som skal tømmes! Vi spiser Ben&Jerry's og ser chick flicks. The Only Way.

UPDATES:
- Første svømmetrening i vann var på torsdag. Lite flaut at jeg ikke kan svømme (jeg er mer en flyte-fremover-og-vifte-med-armene-person), men ellers gikk det ganske så bra. Mitchel var så grei å prøve å lære meg freestyle, men jeg var ikke særlig flink. Heldigvis er det lett å gjøre ende på megselv i et basseng fullt av vann om ting blir FOR ydmykende (...kommer ikke til å skje though. Jeg er for ung til å dø).
- Har lært vektorer på engelsk. Veldig stolt.
- Ønsker meg en joggebukse, og planlegger å finne en på Walmart. Du finner alt på Walmart. Som mikrobølgeovner og rosa sykler.
- I dag var den varmeste dagen siden jeg kom. Helt herlig og helt grusomt at the same time. Hørte at det var rundt stusselige 12 grader hjemme i Norge....hehehehe.
- Anders, min elskede lillebror, jeg har lånt tredje boka av Dødslekene på biblioteket nå. Skal lese den snart, så kan vi snakke om den sammen. Love you!

3 kommentarer:

 1. i <3 you!
  Jeg vil også ha ben and jerry lokk remse...

  SvarSlett
 2. YES! Du får lese den ut usannsynlig fort, slik at vi kan prate om den FANTASTISKE boken :-)
  ...Bolla

  SvarSlett
 3. Jeg ELSKET Mountain Dew - apropos å bli som ei låvedør av all den gode maten: det finnes light M Dew også... Smaker like godt. Dessuten, det er bare å begynne å løpe det, så kan du smake på alt du vil. Veldig morsom blogg - lykke til videre i amerikas fantastiske forenede stater. Hilsen lærer-Merete

  SvarSlett