søndag 25. september 2011

Hanover College Gala

Da har jeg vært på min første galla. Awesome.
Jeg planla å ha på ballkjolen som mamma og pappa sendte i posten, men jeg ble fortalt at det ville bli veldig varmt der, så jeg endte med å ha på en blågrå, kne-ish-lang, enskuldret kjole som jeg kjøpte i Madison for flere uker siden. Med smykker, svarte sko og belte, og sølvfarget purse, var jeg rede.

Sharon, Ken og jeg dro bort rundt 20.30. Det var fingermat everywhere, live band, servitører med brett som vandret mellom gjestene og tilbød godsaker, drikke til folk over 21, stusselig dansing, og masse mennesker. Jeg kjente ikke mange, men hadde det bra. Bare det å få pynte meg var bra nok.
Jeg fikk dessuten pynte opp Sharon også. Jeg hjalp henne med å shoppe purse, smykker, jakke og sko. Og de skoene fikk hun komplimenter for! Hun var i ekstase.

UPDATES:
- Jeg tenker for mye på hva jeg spiser. Det er slitsomt.
- Høst i anmarsj!
- Er ganske flink til å svømme.
- De røde fiskene mamma og pappa sendte i posten er nesten borte....bhuhuuhuuu.
- Prøver å blogge så ofte jeg kan. Om dere ønsker, kan jeg prøve å putte inn updates litt oftere. MEN jeg tror det er viktig med kvalitet fremfor kvantitet. Og jeg vil ikke at bloggen min skal være en "i dag spiste jeg Cheerios til frokost"-blogg.
- I engelsken skriver vi en senior file; brag sheet, college-beskrivelse av colleget du skal gå på, beskrivelse av degree'en du skal ta, takkebrev ++++....så jeg må bare finne opp en plan ettersom jeg per nå ikke har en.
Jeg nevnte det for læreren.
"Uhm...I still have a whole year of high school left, and I don't have any college plan here."
"Well. You could choose NOT to do the assignment. ....and get a D."
Og jeg vil ikke ha noen D, så jeg finner heller opp noe. Det er faktisk ganske moro. Tenkte å "søke medisinstudie ved Harvard". Because I'm so smart. Fikk høre at jeg oser intelligens her om dagen. It's cool.
- Sharon, Ken, Isaac og Owen elsker brunost. Jeg introduserte dem for brunost på kjeks (av mangel på Digestive-kjeks måtte jeg ty til Graham crackers, men de funker helt fint). Sharon måtte sette en grense ved én kjeks daglig, ellers ville guttene ha spist opp brunosten.
- Har to uker høstferie fra 8. oktober. Det blir såå deilig! Southwestern har et "9 ukerx4"-opplegg. Vi har 9 uker skole (første grading period), to uker høstferie, 9 uker skole, to uker juleferie, 9 uker skole, to uker vårferie, 9 uker skole, sommerferie. Håper forresten vi får snø til jul. Planlegger å starte et cross country ski-skolelag, og knuse alle sammen med mine ski-skillz.
- Det er vanskelig å være norsk i usa - spesielt tenåringsjente - fordi alt er billig, og jeg finner klær og sko jeg vil ha litt for ofte. Min nye plan er å legge igjen lommeboka hjemme. This shopoholism has to come to an end.
MEN SE DA! DE ER SÅ VAKREEEEEE.
Da jeg var yngre, hatet jeg å kjøpe sko. Verste jeg visste. Nå elsker jeg det. Spesielt i USA. Her er alle de kule skoene like billige som sko på salg fra NyeSko i Norge.

Det er fine klær her også. Jeg har forelsket meg i en butikk kalt Maurices.
Go Norway. Peace out.

5 kommentarer:

 1. Så fin du var på gallaen, Merete! Jeg liker tingene du har kjøpt, og må si meg enig i at kvalitet er bedre enn kvantitet når det kommer til blogginnlegg. Jeg synes du har en bra balanse, og man vet at man får mye igjen for ventetiden!
  Savner deg! <3

  SvarSlett
 2. Hei vennen<3
  Har idag feiret bursdag her på Råholt.
  Rundt bordet snakket Thomas, tante May-Britt og jeg om bloggen din... Faste lesere alle sammen, og vi digger bloggen og dine fantastiske skrive egenskaper<3
  Take care and stay cooool, at school:)
  klem fra tante S

  SvarSlett
 3. Jaa, flere innlegg!! :) Men enig med kvalitet fremfor kvantitet. Du var veldig flott på gallaen:)

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 5. Uuu, jeg har også kjøpt meg de bootsa, bare annen farge. love usa lxm

  SvarSlett