lørdag 3. desember 2011

Desember!

Endelig! Klar for jul!
Jeg har laget meg en kalender i mangel på min vanlige sjokoladekalender. Jeg brakk en melkesjokolade i biter (det er beleilig nok 24 brikker i én pakke) og pakket hver bit inn i litt sølvfolie. Så nå åpnes en liten bit hver dag frem til jul!
Jeg laget også en nedtellingskalender. Klippet ut små hjerter og festet dobbeltsidig teip på baksiden. Hver dag fester jeg et nytt hjerte på kalenderen, og til slutt er alle rutene dekket! Konge!

Sharon sa at jeg kunne få dekorere rommet mitt med julelys, for det er noe guttene gjør hvert år. De har en lang remse med vakre, små lys som henger rundt hele rommet, og jeg bare: "MEG ÓG! .....please?" Så nå er rommet mitt nydelig pyntet med små lys langs veggen.

Ellers har jeg endelig fullført strikkeprosjektet mitt; halsen er ferdiig. Jeg har ikke fått satt sammen endene ennå, så for øyeblikket er det vel egentlig et skjerf. Det er nesten to tiåringer langt, og 31 masker bredt. Det er supermykt og superkosevarmt. Jeg brukte det på skolen i dag. :D


Jeg var på juleshopping med Alex i kveld. Vi dro inn til Madison. Hun kjørte nedenom downtown så vi fikk sett de juledekorasjonene som hittil har dukket opp. House Decorations American Style. Det. Er. Insane. De overdriver i k k e i julefilmene. Sukk. Gleder meg til å dra dit igjen når det har komemt opp enda mer!
Nåvel, jeg shoppet julegaver. ...og frokostblanding. For det trengte jeg.
Nå er jeg bare helt ufattelig gira. Jeg har totalt overgått mine egne forventninger til hvor genial jeg kunne være. Mamma og pappa, gled dere til pakke fra meg i posten! Jeg er den aller beste datteren EVER. Synes jeg.
Jeg kan selvfølgelig ikke røpe noen gaveplaner her....cause I'm not stupid....du-uh.
..kjøpte forresten også appelsin og nellikspikere! Så nå lukter rommet mitt like godt som Guros. Jul lukter mye bedre i Norge bytheway. Her er butikkene fylt av alle disse kvalmende, kunstige juleluktene. En av lærerne mine har en oljelysgreie med "julelukt" i klasserommet, og jeg tror jeg skal dø hver gang jeg entrer det. Nei, ingenting er som appelsin og nellik og ekte juletrær.

UPDATES:
- Jeg ser en ny episode av Blåfjell hver dag! :D Love it. Ingen jul uten blåfjell.
- Jeg viste et bilde av den tradisjonelle norske julenissen til menneskene i Government-klassen min. Responsen: "He looks kinda creepy."
- Snart skal det bakes berlinerkranser, sandkaker og pepperkaker, horn, boller og mer.

3 kommentarer:

  1. Rommet ditt ble kjempe fint! Og hvis du vil se insane julelys skal jeg ta deg med til julelystingen her når du kommer hit! Det er superkult! De har skihoppere tilogmed og man får mintsjokolade..men det liker kanskje ikke du kanskje..oh well more for me

    SvarSlett
  2. Så bra at julen intar rommet ditt. Når jeg sto opp nå så er det et tynt snelag ute - kanskje 3mm - men det er den første sneen - jippi! Klem fra pappa

    SvarSlett
  3. Å, så koselig rommet ditt ble! Og halsen var kjempefin!

    SvarSlett