søndag 11. desember 2011

Winter Wonderland Semi-Formal!

Hver vinter har Southwestern en semi-formal, en skoledans. Formell, men ikke LIKE formell som Prom. Så alle jentene hadde på knelange (....eller kortere. = mellom knær og nedre del av stumpen) kjoler, og guttene hadde skjorter og slips. Jeg gikk med Etienne til dansen. Utvekslingselever må holde sammen.

Partyparty i skolekafeteriaen altså. Nok en gang er å se dansende amerikanske tenåringer en forstyrrende opplevelse. Det ser ut som en gigantisk orgie med klær på......hah. MEN jeg hadde det gøy. Jeg fikk jo tross alt en anledning til å pynte meg! Alex og jeg dro på kjoleshopping på torsdag, og jeg fant to nydelige kjoler. Siden jeg lider av beslutningsvegring, kjøpte jeg like gjerne beggeee. Julegave til MOI. Jeg kjøpte også matchende gullsko - which I love.

People I like.
This is my friend Saige. She is not like everyone else.
Meg og Alex!
Et "speilbilde" (HØHØ, see what I just did there?) må med.
UPDATES:
- 7 skoledager igjen før juleferie.
- 14 dager igjen til jul for real.
- GURO, om bare 19 dager ser jeg deeg. :D
- NYTER førjulstiden. Julekaker og kaffe, bøker, musikk, julefilmer og avslapping. OG sjokolade.
- Det har ennå ikke kommet snø. INGENTING SØREN.
- Fikk Freia Kakao x 3 i pakkekalenderen i dag. Lykke. Fikk et isbjørnbokmerke for noen dager tilbake. Superlykke. Pakkekalenderen gjør dagen min så fantastisk!
- Har ikke fått sett de siste tre (!) episodene av Blåfjell ennå! Ingen spoilere, takk. Er så spent på hva som skjer. Blir maraton i morgeeen. Whoop whoop!
- SIST MEN IKKE MINST: Pakken hjem til Norge ble sendt i dag! Største esken de hadde. Julekort er også sendt. Alt dette bør komme frem innen to uker, men ey, hva vet vel jeg om post. Really. Ingenting.

2 kommentarer:

  1. Finfine sko! Og kjole *sikle* Men jeg vil se heelee! + den andre kjolen! Love ya<3

    SvarSlett
  2. ÅÅ, jeg blir så glad av å lese! Kjempefin kjole! :D:D:D

    SvarSlett