torsdag 22. desember 2011

Verdens eneste pepperkakevikingskip!

...liker jeg å tro.
I går jobbet alle in the Bevis House med vårt store juleprosjekt: Å lage et pepperkakevikingskip. Å herre, hvor awesome kan man være?

Årer er et must. Bra vi lagde drøssevis for rundt 6 av dem døde.
Hey, Anna, vi brukte trikset ditt igjen. Fungerer utrolig bra, og det ser superkult ut med "farget glass". Dette er skjoldene som henger langs kantetn av skipet.
UPDATES:
- Jeg er klar for julafteeen. Og Christmas Day.
- Nyter skolefri. Tror jeg skal gå en liten tur med Terra etter å ha postet dette innlegget. Så kan jeg være hennes Favorite Human for en halvtimes tid.
- Fikk en nissefigur i pakkekalenderen i dag! Den ser ut som en nisse skal se ut. Falalalala-la-lala-laa.
- Områderepresentanten min ga med en julestrømpe full av stuff! Supersnilt!
- Jeg har endelig gått til anskaffelse av en vinterjakke. Endelig er dager med tannhakking over.
- ÉN USSEL UKE TIL JEG KLEMMER GURO.

10 kommentarer:

 1. Haha, så utrolig kult og kreativt! Dere er flinke! :D

  SvarSlett
 2. Fantastisk prosjekt, og så utrolig flott vikingskipet ble. Fatter nesten ikke hvordan dere kom på tanken engang. Gratulerer med innsatsen og resultatet. Og endelig ny jakke. Godt å ha, tenker jeg, selv om det ikke er så kaldt hele tiden :-)
  Kos dere med julegrøten i morgen. Klem mamma<3

  SvarSlett
 3. Hei, du går ikke tilfeldigvis på Southwester high school i Hannover? Vi skal ha en basketballturnering der den 26-27 desember (mener jeg det var) kalt "Rumble on the river", har du hørt noe om det? Sinnsykt fint vikingskip forresten! :)

  SvarSlett
 4. Hei! Det er faktisk AKKURAT der jeg går. :} Kanskje jeg får tatt meg en tur bort til skolen da! Så kan vi prate norsk. Tror jeg hørte om den turneringen! :D

  SvarSlett
 5. FY SØREN SÅ VANVITTIG SUPERDUPERKULT!!!!! hvis jeg hadde hatt tid hadde jeg hermet :3

  SvarSlett
 6. Det var Maud btw <3 Navnet mitt stakk av…-.-

  SvarSlett
 7. Okay, hvis du kommer til hallen så er spiller jeg på Scottsburg, vi er lilla eller gull. Og jeg sitter på benken siden jeg er skada, haha :) Men det hadde vært morsomt å forvirre de stakkars amerikanerene med litt norsk! :)

  SvarSlett
 8. Hei. Følger bloggen din, og smiler mye. Du skriver veldig godt. Min datter Frida er i Scottsburg ikke så langt unna deg. Derfor følger jeg både din og hennes blogg. Ha en fin jul

  SvarSlett
 9. Hei! Tusen takk, det var hyggelig å høre! :D God jul!

  SvarSlett
 10. ÅÅå, helt fantastisk, det er veldig imponerende! Nå har jeg ikke hatt Internett på lenge så nå har jeg mange innlegg å lese! Jippi! :D

  SvarSlett