onsdag 26. oktober 2011

Report Card da.

I dag fikk jeg mitt første "report card". Jeg er veldig fornøyd!

Sharon og jeg trasket rundt i gymsalen der alle lærerne satt ved hvert sitt lille bord og snakket litt med alle jeg hadde. Det er slik konferansetimer er i USA. Tre av dem sa at de ville at jeg skulle bytte til en annen klasse, en vanskeligere en, men da må jeg endre hele timeplanen min, og det har jeg lite lyst til 9 uker inne i skoleåret nå som jeg har blitt kjent med folk og greier.

Sad news, guys. Jeg tror kanskje jeg må slutte på Swim Team. Nå begynte nemlig sesongen, så nå er det treninger i 2,5 time hver dag...og DET takler ikke jeg. Jeg verdsetter å ha et liv. Jeg er jo bare i USA i 10-11 måneder, og jeg orker ikke å være utslitt hver dag etter skolen.
Jeg har spurt treneren om jeg kan trene to dager i uka i steden, men jeg tviler på at det er ok. Skjønner jo det; det er ikke bare greit at én av medlemmene får trne bare to ganger i uka.
Greia er at jeg ikke svømmer for å konkurrere, eller for å få et stipend, men for å oppleve å være på et High School Sports Team, for moro skyld, for å få en dose trening (...ikke 12,5 timer i uka) inn i hverdagen.
Dessuten er det ikke like morsomt nå som sesongen startet, for nå er det plutselig masse flere svømmere; vi er liksom 3-4 mennesker i hver lane, og opplegget er mye mer stressende. Oh well...jeg fikk i hvert fall testet det ut. Kanskje jeg finner en annen greie.

UPDATES:
- Usle 59 dager til jul!
- Jeg spiser masse appelsiner for tiden.
- Har fokus på å legge merke til alle de små tingene som er bra. Det gjør meg glad!
- Jeg er forelsket i et av pleddene her. Hver gang jeg kravler opp i sofaen, trekker jeg det over meg. Harmoni: Å sitte i sofaen med superpleddet og en appelsin - eller ti - og se på Vampire Diaries eller Jane Austen. Jeg har en sterk trang til å se på Sense and Sensibility for tiden, men hvor enn jeg leter på nettet, finner jeg bare 1995-versjonen, og jeg vil ha den fra 2008. Arghhh. Mord i blikket. Så, hvis du vil glede meg kan du sende dvd'en i posten. Jeg vet at de har den på Platekompaniet.
- Kjære, pappa! Kan du vennligst fjerne nummeret mitt fra gulesider.no for det er masse mennesker som ringer meg midt på natten. Jeg tror at de tror at jeg er deg. I recognize et jobbnummer når jeg ser et. Jeg tror ikke jeg takler mer endeløs ringing klokka. 3:26 am.

4 kommentarer:

 1. Ååå, kjempeflinke deg! ♥ :D

  SvarSlett
 2. Hei, tenkte bare jeg skulle si at jeg følger bloggen din og synes du er kjempeflink til å skrive! Har lyst til å reise til USA selv, har du noen tips til hvordan jeg kan overbevise foreldrene mine? :)

  SvarSlett
 3. VEEHD Merete!! Bare google Veehd, der har de den!!
  Du må laste ned noe greier, men det skader ikke maskinen. Har gjort det selv, og når du er ferdig å se kan du bare slette det!

  Om du ikke har sett den, så MÅ du Pride and Prejudice mini series fra 1995, den er fantastisk. 2005 versjonen er også super, men veldig forskjellige.. 1995 følger boka til punkt og prikke, noe jeg liker.

  Men enjoy! :)

  SvarSlett
 4. Er det lett å få gode karakterer eller jobber du hardt? :O

  SvarSlett