lørdag 15. oktober 2011

I ♥ NY - del 1

Yes, I am back. Endelig. Dere kan tre ut av emotilstanden; Merete er her for å forsyne dere med awesomeness. Jeg er forresten særdeles ydmyk hvis dere lurte.

Nåvel. Bloggings om ferien min til New York vil komme i to deler. Her i del 1 av "I ♥ NY" kommer det for det meste bilder. Del 2 (som vil se dagens lys litt senere. Gled dere) vil derimot by på mer tekst. Der blir selvfølgelig en drøss med bilder i del 2 også, MEN jeg må jobbe litt med å velge ut hvilke av de 52 yndlingsbildene mine fra turen jeg skal gi æren av å få skinne på bloggen min. Så i del 1 kommer de klare - og mer kunstneriske - vinnerne.
...okey, når jeg tenker over det, ville det nok gitt mer mening å poste tekst-innlegget først, men greia er at jeg er trøtt, og det er enklere å bare poste bilder enn å skrive når man er trøtt. Og jeg MÅ poste NOE fordi jeg lovet mamma (elsker deg, mamz) at det skulle være et nytt innlegg på bloggen når hun våknet i morgen.

Dette er feriesangen min. Må høres.


Tenkte "typisk amerikansk" da jeg så dette skiltet. Amerikanere er veldig opptatt av grensekontroll og security.
Made my day da jeg så dette skiltet.
Ble sykelig skuffet og deprimert da jeg så dette skiltet.
Da jeg fant denne eikenøtten, var jeg i ekstase (jeg har sikkert drøye titalls bilder av denne ene og alene på kameraet mitt)! Den er prikk lik Scrat fra Istid sin! .......trodde jeg skulle dø da Isaac og Owen drepte den. De rev toppen brutalt av...og plutselig var det bare en helt vanlig, ordinær, trist eikenøtt som ikke var lik Scrat's at all. Hulk.
Avslutter del 1 med et vakkert bilde av meg selv.
Jeg innser jo nå..etter å ha fylt dette innlegget med en drøss bilder..at jeg ikke er veldig god på å være selektiv. Får sove på det; kanskje jeg er flinkere i morgen. Hvis ikke får jeg bare fylle neste innlegg med bilder i tillegg til tekst. It's a hard-knock life.

5 kommentarer:

 1. Bloggen din til morgenkaffen, hva mer kan jeg ønske meg? Tusen takk for vakre bilder fra ferien din :-) Gleder meg til del 2.
  Og så har du funnet nøtten fra Istid!!

  SvarSlett
 2. Åå, herlige bilder! Stakkars nøtt.. :(
  Tøffe skilt også! OG DEN SANGEN! :O
  Kanskje vi driver med ubevisst tankedeling eller noe...
  http://www.youtube.com/watch?v=qbGq30wmTpE
  Det er også en fin versjon! :D

  SvarSlett
 3. Martine var her!!!

  SvarSlett
 4. Fine bilder snupps, og du ligner på voldemort..just sayin' <3 <3

  SvarSlett
 5. Det har vært noen tøffe dager uten bloggingen din, Merete. Men den som venter på noe godt venter ikke forgjeves, og du innfridde som vanlig forventningene :D Elsker bildene og gleder meg masse til del 2!

  SvarSlett