fredag 7. oktober 2011

Friday is ForeverNå har jeg pakket. Er klar for én hel uke på reisefot. NIAGARA FALLS! Vi må dra hjemmefra rundt 9 i morgen tidlig, og det er drøye 60 mil å kjøre før vi kommer til New York (stat, ikke by). Jeg gleder meg masse! :D Det blir litt deilig å komme seg vekk fra pc og hverdag (og all sjokoladen jeg har i skuffen min).

Hadde en lang skypingz med mamma, pappa, Fredrik og Anders i dag. The Super Family. Det føltes godt med litt "påfyll" av det gode, gamle. (Neida, mamma og pappa, ikke alder-gamle.) Jeg informerte dem om juleønskelisten min. Den består per nå av: risengrynsgrøt og røde fisker.

Slenger på litt flere bilder fra photoshooten til Saige og meg i Madison. Jeg er komplett og ugjenkallelig forelsket i den lille byen. Downtown. Uptown har riktignok Walmart, bowling og alle fast food-kjedene, men downtown er vakkert. Masse gamle bygninger. Og det er utrolig hvor mange stilige bilder du kan ta når fotolekeplassen din er kvartaler med gamle hus og nedlagte fabrikker.
Neste prosjekt i Photography Club er å lage en collage av minst fem bilder som har noe til felles, et theme, som for eksempel en geometrisk figur, en farge eller et tall. Jeg tenkte det ville ha vært kult å ta bilde av ting det er tre av; tre trær, tre biler, tre hus. We'll see. Jeg kommer til å poste bildene her uansett; just for you, guys. Jeg vet, jeg vet, jeg er ufattelig grei. Faktisk er jeg så umenneskelig snill at jeg skal poste bilder av ting vi har jobbet med i Art. Tenkte det ville være litt moro. Jeg har fått jobbet mye med tegneskillsene mine siden jeg kom hit ettersom vi har Art hver dag. I love it.
Nuvel. Her er bildene!

Jeg vet det blir hardt for dere, faste lesere, men dere må klare dere uten nye innlegg på yndlingsbloggen deres i syv grusomme dager. Be strong.

3 kommentarer:

 1. De bildene var syykt kule! Så bra at du koser deg :D
  God tur <3

  SvarSlett
 2. Du har den beste utvekslingsbloggen!
  Herlige bilder :)

  SvarSlett
 3. Så fine bilder! Det ser skikkelig koselig ut der! :D:D God tur!

  SvarSlett