søndag 27. mai 2012

Hanover College Graduation

I dag var verstfamilien og jeg på Hanover college der vi fulgte graduation seremonien. Ken er professor der, så han måtte ha deltatt uansett. Første gang jeg så en slik seremoni på ordentlig! Kjempegøy, om ikke bittelitt langvarig. The Senior Class of 2012 besto av rundt 240-noe elever. Det var taler etter taler etter taler, musikk og prosesjon. De leste opp hver elevs navn og delte ut diplomer. Navnopplesingen tok evigheter. Jeg kjente 5 av dem.

Alle elevene har på seg svarte hatter og kapper. Professorene er også iført kapper, men deres representerer universitetet de kom fra (eller noe. Google it.). I tillegg har professorene på seg en slags krave som faller nedover ryggen deres. Kraven er fargekodet slik at en skal vite hvilket departement professoren underviser i. Ken har en varm gulfarge, eller gylden, som representerer science departementet.

Dessverre var det ingen kaste-hattene-opp-i-lufta-greie. Så skuffet. Så inderlig skuffet. Så som plaster på såret for mangel på bilder av hatter i lufta får dere masse bilder av meg. Meg meg meg. Og noen andre. Men mest meg.

UPDATES:
- Freakin' 33 varmegrader ute. Jeg trodde jeg skulle dø. Altså, jeg liker varmen, men det er kombinasjonen mellom høye temperaturer og den ufattelige luftfuktigheten som dominerer Indiana som gjør det uutholdelig. Ughgh.
- Jeg er ikke klar for å dra hjem.
- Overnattet hos Kendall natt til i dag. Vi lagde brownies, gaulet til radioen, og så på Just My Luck. Grrrreat time! Sangen jeg har på hjernen nå er denne:

2 kommentarer:

  1. Ikke klar for å komme hjem? Vi er klare for å se deg snart. Bare litt over en uke til vi drar. 27 grader her å går og 20 grader i Ståvivannet - vi har badet.
    Klem fra 50 åringen - Pappa

    SvarSlett
  2. Hvis du misliker varme kan du komme hjem nå. 10 grader og vind <3

    SvarSlett