søndag 19. februar 2012

Sunday People

Vanligvis hater jeg søndager. Vanligvis betyr søndager at jeg må på skolen igjen veldig snart. Not today. Denne søndagen har vært en super søndag! Her i USA feirer vi nemlig President's Day i morgen - superpatriotiske som vi er - og det er ekvivalent med skolefri.

Ken bakte Pumpkin Bread til frokost. Mmm. Jeg er ikke en stor fan av Pumpkin Pie, men Pumpkin Bread er'kke dårlig. Tror jeg liker Zucchini Bread hakket bedre, kanskje Banana Bread også, men brødene Ken og Sharon baker er veldig gode uansett. Nystekt brød og kaffe gjør enhver morgen bra. Det veiet opp for smerten av å våkne til en ringende mobil (Kjære du som ringte meg på den norske mobilen min......spis snegler). Jeg slepte meg ut av senga bare for å se et ukjent nummer blinke på skjermen. Bæsj. Not my favorite kind of 'wake-up call'...høhøhø. Humoren min svikter - tilgi meg.

Tenk så trist det blir å komme tilbake til grovbrød og havregryn........ Nei. Tøys. Jeg gleder meg faktisk til å spise norsk mat igjen. Det smaker helt nydelig. Ja, elskede fedrelandsvenner, husk å sette pris på at dere bor i et land der maten er både sunn og god. Ta ikke grovbrød med gulost for gitt. I USA eksisterer ikke grovbrød. Eller skikkelig gulost. Ingen Norvegia her, nei.
Det er en av de mange fine tingene ved utveksling: Du legger merke til alle de små tingene, og du lærer å sette mer pris på dem. Jeg er kjempeglad for at jeg valgte å dra - dette året er verdt det. Alt det positive utligner det negative. By far.

2 kommentarer:

  1. Pumkin bread - det ser skikkelig godt ut. Og med en nytraktet kaffe, er nok morgenen reddet. Du er jo utrolig heldig som får nybakt muffins eller brød hver morgen, nyt det mens du kan :-)
    Klem <3

    SvarSlett
  2. hei! syns bloggen din er kjempe fin å lese! jeg reiser selv til usa til neste år, og det er en ting jeg lurer på, hvor mye penger bruker du og hvor mye sparte du før du reiste? :) kos deg videre og nyt tiden du har igjen! :)

    SvarSlett