onsdag 8. februar 2012

The sun was in your eyes

You did not look away
There you were
With a golden gaze
Undeniably real
But still
A Divinity

***

Halla.
Nå tipper jeg at dere er utsultet. Desperate. MEN slapp av! Jeg er her nå.
Jeg vil starte dette innlegget med å fortelle at jeg fikk 115% på fysikkprøven min i dag. Åh, man må bare elske USA. De gir karakterer for alt (noe som jeg synes er supert); lekser, innleveringer, arbeid gjort i tide, deltagelse, prøver og ......extra credit, my favorite. Det er denne supre lille delen av amerikansk skole, extra credit, som lar deg få et karaktersnitt på over 100%. Som om det skulle være mulig å få 6,5 i Norge. Hadde ikke det vært deilig?
Karakterer her gis i prosent. 90-98 er en A, 99-100 en A+. Husker ikke de andre. Tror 80-90 er en B.
Vel, jeg gjorde en extra credit-oppgave som var på slutten av prøven, og vips..crazy.

Nok sjølskryting for i dag. Jeg har en ny plan for high school-livet mitt! Jeg skal bli med i ....MATH CLUB. Å herrrrrre, jeg er en nerd. It's official. Men jeg har innsett at jeg må gjøre mest mulig ut av high school mens jeg kan, og jeg har allerede prøvd en sport og en hobbyklubb (photography), så da står det bare en academic club igjen. Dessuten har jeg sett hvordan det foregår i Mean Girls. Vi har på matchende nerdeskjorter og er smarte. I can do that.

På lørdag var jeg i Clarksville med Kendall, Shelby, Liz, Tyler, Daniel og Brennen. De tok meg med til Buffalo Wild Wings, et av spisestedene her i verden som utvilsomt er amerikanske. Øyeblikket jeg entret bygningen var det som om jeg var omgitt av selve essensen av USA. Rundt tretti tv-skjermer i ulike størrelser hengende langs veggene, store mennesker som spiser marinert kjøtt med fingrende, lukten av french fries, hoiende mennesker som skrek mot tvene, og musikk i bakgrunnen. I loved it. Spiste 6 kyllingvinger og potetbåter. Rundt 40 000 kalorier. 50 000. 60 000. Litt usikker. Jaujau, må leve livet mens du lever - Visdomsordet for i dag.

I går tok vi bilder. En aldri så liten photoshoot. Saige er en fotoentusiast, og Kendall, Susie og jeg stilte villig opp som modeller. Selv om det var pisskaldt å stå ute i kjole (temperaturene har sunket de siste dagene, og i dag snødde det faktisk i hele 30 minutter. I was like: "OMG, am I in NORWAY?!" og så bare: "..oh. It stopped."), var det veldig morsomt.

Etter shooten drakk vi kakao. Som seg hør og bør etter å ha overlevd 20 minutter i bitende kulde.
UPDATES:
- Meretes handleliste: 1. Jeans. 2. Leatherman Jacket med navnet mitt på. 3. Ting jeg ikke trenger, men vil ha.
- Sharon skal lage bjørnebærmuffins til frokost i morgen! Hvis det er noe jeg absolutt garantert kommer til å savne, er det frokostene mine dette året. Blåbær-, tyttebær-, banananut-, eller bjørnebærmuffins, pancakes, scrambled eggs, banana bread, waffles.....aaahahah.
- Forsov meg i morges. Jeg våknet ganske så uthvilt klokka 7.30! Bortsett fra at jeg løp ganske fort de følgende 20 minuttene, var det en flott morgen.
- Vi har lest "The Book Thief" i Literature, og jeg informerer dere om at det er en av de beste bøkene jeg har lest. READ IT, READ IT.
- Svar på kommentar jeg fikk for en drøy uke siden: Når søkte jeg stipend? Så fort de åpnet for søking, rundt slutten av mai/begynnelsen av juni. :}
- SHOUT-OUT TIL MAMMA! Du er best. Tusen takk for mailen! Skal svare deg i morgen (..og måtte jeg holde mitt ord. The world now bears witness). :D

4 kommentarer:

 1. Da jeg leste Math Club tenkte jeg med EN gang- Mean Girls! Haha! Du er megaflink! :D

  SvarSlett
 2. Og jeg har begynt å lese Boktyven.
  Bildene her er både supre og morsomme. Lykke til i Math Club. Klem <3

  SvarSlett
 3. Ååååå jeg vil være 16 år igjen!!! Jeg vil også gå på high school!!! Buuuhuuuu.....:((
  Jeg er ikke misunnelig, overhodet ikke misunnelig....

  SvarSlett
 4. Bra, Merete. Bare ikke ble for "nerd". Det kan jo hende at du kan lage muffins "the american way" når du er tilbake i Norge, slik at vi andre kan få kjenne hvordan det er . Kos deg videre.

  SvarSlett