søndag 22. mai 2011

Roser er røde..

..fioler er blå,
STS avreisemøte er kult,
og jeg er like så!
høøh.

Som dere ser er jeg i det poetiske hjørnet i dag. Trives med det. Nå som dette innlegget er preget av min umenneskelige kreativitet, må det jo legges inn under emnet "kreativitet" her på bloggen. Da blir det lettere for dere, mine kjære lesere, å finne tilbake hit når dere trenger inspirasjon i en fremtidig diktskrivingssituasjon. Bare hyggelig!

I går var jeg på avreisemøte med STS i Oslo. Det var fint å få frisket opp i litt av all den informasjonen de har dunket inn i hodet mitt det siste halvåret. Jeg fikk vite nye ting også, som for eksempel at jeg skal mellomlande i London før jeg reiser videre til USA, og at årets STS-T-skjorte er RØD (yahooo..jeg mener selv at jeg kler rødt).

Som en hyllest til fargen rød og det vakre diktet øverst i innlegget (og fordi jeg er skikkelig stolt over å ha tatt disse bildene. Takk, superdupre storebror, for fotoboken jeg fikk til bursdag) slenger jeg på noen bilder her:
Tiden går fort nå. Bare 2 måneder og 5-6 dager til jeg står hulkende med sommerfugler i magen på Gardermoen. JEG GLEDER MEG. Hvis noen lurte liksom.
Forresten så er det bare å stille spørsmål hvis dere lurer på noe. Jeg er ganske hyggelig.

Helt til slutt vil jeg beklage at dette ble et ufattelig langt innlegg. Sannsynligvis har ingen av dere maktet å lese helt ned hit en gang. Unnskyldunnskyld.
Og nå ble det jo bare enda lengre.....blehgrf...

3 kommentarer:

  1. HAHAHAHAHAHAHAH..."Jeg er ganske hyggelig" nå lo jeg godt.....

    SvarSlett
  2. Alle liker lange innlegg, Merete! Og de bildene var helt fantastisk fine!

    SvarSlett
  3. Hahaha, genialt! :D

    SvarSlett