mandag 30. mai 2011

Reisen tar form! Og poteter og sånn...

Ja, dere, i dag ringte jeg STS og spurte dem hvilken dato jeg skulle reise ettersom denne datoen er nødvendig for å søke visum. Damen i telefonen fortalte meg at jeg skal reise den 30. juli 2011 (altså to dager senere enn det jeg først trodde)! Nøyaktig to måneder til jeg reiser i dag. :D
Litt senere ringte jeg STS igjen fordi jeg innså at jeg faktisk var meget interessert i å vite mer om reisen min. Her er det jeg fikk vite:

A: Gardermoen, start. Fly til..
B: London, mellomlanding. Fly videre til..
C: Chicago, mellomlanding. Fly videre til..
D: Louisville, ikke flere fly. Kjøre til..
E: Hanover. Fremme :D

________________________________________________________________
Jeg vil forresten også blogge litt om min nye kokebok som jeg fikk til bursdagen min av Caroline (takk, igjen. I love it!). Kokebok for jenter - kul mat for kule jenter! Den er full av rosa og bilder. Cute cute.

I dag har jeg ligget hjemme..syk og ødelagt. Matlysten blir helt vrang og vanskelig når jeg er syk, og den skrek "SAAALT" til meg. Dumme matlyst. Vel, nå skal det nevnes at jeg vet langt bedre enn å spise potetgull (klapp på skulderen, Merete), så jeg fant heller frem denne oppskriften i kokeboka for kule jenter. Jeg er ganske kul, så det passet jo bra.

Jeg fant ut at det var ganske avslappende å lage mat, for ikke å snakke om godt, så jeg fortsatte like gjerne med en smoothie. Aah, den var såå god.

Jeg hadde to bananer, en tredels fersk ananas, frosne jordbær og naturell yoghurt i min smoothie, og det smakte herlig. Gleder meg til mangosesongen returnerer (mangoene smaker ughgug for tiden), da skal jeg lage en aldeles himmelsk mangosmoothie!

4 kommentarer:

  1. Da reiser du 12 dager før meg...du er søt, og nå ble jeg sulten..over å ut, sutteklut

    SvarSlett
  2. Jeg kommer til å savne deg sååååååååååå mye <3

    SvarSlett