fredag 6. april 2012

A Good Friday

I dag er det Good Friday her i USA. Da jeg forsto at "Good Friday" er det samme som "Langfredag" ble jeg overrasket. Mange amerikanere er svært religiøse (sammenlignet med nordmenn), og å kalle dagen da Jesus (should he rest in peace) døde på korset "Gode Fredag" gir lite mening i min hjerne. Langfredag er bedre. Lang dag for Jesus. God dag for Jesus? Not so much. Vel, jeg har sannsynligvis misforstått et eller annet -- burde kanskje gjøre litt "Good Friday"-research. Vi får se.

Det kan ha tilknytning til det faktum at vi har SKOLEFRI. God (fre)dag for Merete. Jeg har gjort ingenting i heeele dag (hvis vi ser bort i fra å spise hjemmebakte sugar cookies og lese bok). I natt var det pisskaldt. Ynkelige 2-3 grader. Hva skjer med verden? Hvor er de 28 varmegradene mine jeg hadde på tirsdag? Blæøøh.

I dag har Isaac og Owen, og jeg, farget påskeegg. Jeg synes de ble superfine!
Jeg er veldig fornøyd med vertsbrødrene mine. Sammenlignet med andre tiårige amerikanere, er de mye roligere, og de er veldig kreative! Dessuten har jeg fått dem til å kalle meg "Master Merete". Høhøh.

Jeg lagde et klassisk "mønster"-egg og en harepus. Tilfreds med resulatet om man ser bort i fra et aldri så lite ...blåmerke... på siden. Ble litt ivrig. Klarte ikke å kontrollere min vikingstyrke, og knaaas... Life is tough when you don't know your own strength. Muskel-Merete. Jeg teipet over såret. Medisinmann-Merete.

I går var det to måneder til mamma, pappa og Anders kommer hit til Hanover. Needless to say, jeg gleder meg som bare det! Jeg skal vise dem alle stedene som har vært deler av livet mitt her i år. Og kanskje gi dem en klem eller to.
Nå som det nærmer seg hjemreise føles det som om tiden løper fra meg. Jeg har fortsatt en femtedel av oppholdet igjen, men jeg kjenner det i kroppen at det ikke er veldig lenge. Buhuu. Selv om jeg gleder meg ubeskrivelig mye til å se igjen alle dere der hjemme, mine elskede nordmennnnn, så blir det trist å dra fra alle de supre menneskene jeg har hatt gleden av å bli kjent med her i USA. Det blir en stund før jeg får se dem igjen, og noen av dem ser jeg kanskje for siste gang nå. Nei, huff, så deprimerende.
Eneste jeg kan gjøre er å absolutt nyte hver dag (hver time, hvert minutt, hvert sekund, hvert.....oh lord) til det fulle!

To all of my Americans who by any chance read my blog: I absolutely love you! Loads. Thank you for making my life in the US so great. I am looking forward to share my last two months with all of you! :D

UPDATES:
- I morgen skal jeg til Louisville med vennene mine for å spille Lazer Tag. Wuhuuu!
- Nå skal jeg kose meg med magazines. Øverst i hjørnet på Vogue står det: How To Beat A Migraine! Nu er jeg spent.

1 kommentar:

  1. Her hjemme våknet vi til nydelig, men kjølig vårvær. Sol, blå himmel og masse fuglekvitter. Herlig!
    Tiden går fort nå, nyt de siste 2 månedene i USA. Ikke lenge til vi er hos deg :-)
    Gleder meg til skyping i dag. Klem <3

    SvarSlett