Om meg

Yeah..well..

Utvekslingsstudent 2011/2012 til den lille byen Hanover, Indiana, USA.
Reiser med utvekslingsorganisasjonen STS.
Blogger for at andre skal vite med om å dra på utveksling (du finner mye om prosessen under"søkeprosessen"), og for å vise venner og familie hvor kult jeg har det "på den andre siden".

Jeg heter Merete, er 17 år og bor (vanligvis) ved Sandvika i Bærum. Jeg går (liksom) andre året på Sandvika Videregående Skole hvor jeg trives særdeles godt. Tross storartet trivsel ønsket jeg å ta vg2 i utlandet, USA, og slik ble det. Før jeg dro, gledet jeg meg så mye at jeg nesten døde. Nesten. Nå har jeg det supert her i USA.

Jeg reiste til USA for å bli umenneskelig god i engelsk, slippe unna et trøtt år på norsk videregående skole, kanskje bli en bitchy, platinablond cheerleader, og sist, men ikke minst; for å oppleve American High School Spirit!

Jeg har to brødre. En liten og en stor. Dessuten har jeg en nydelig mamma og en herlig pappa. Huset vårt ligger like ved skogen, og folk lurer stadig vekk på om jeg bor på en gård. Nei, jeg bor ikke på en gård. Null dyr. Et gammelt stabbur riktignok, men et stabbur kvalifiserer neppe en tomt til en gård.