søndag 8. januar 2012

Sol og 15 grader

Vinteren i Hanover er utradisjonell i år. Det er fra -5 til 15 grader, og null snø. Jeg håper virkelig at det snør litt mer snart. Jeg har lyst til å oppleve en "snow day" nå som jeg har muligheten. I Norge stenges jo skolen aldri. For noe. Ever. School must go on. Likevel må jeg innrømme at det er litt deilig å ligge ute på plenen i sola i t-skjorte, til tross for at det faktum at det er 8. januar er litt forstyrrende for meg som kommer fra kaldere strøk.

Bildene i dette innlegget er tatt fra hjemmesiden til Hanover College. Jeg synes de var utrolig fine, og viser hvor vakkert det er på campus. (Dere kan se flere bilder o.l. på hjemmesiden, og det kan kanskje hjelpe med å skape et bedre bilde av hvordan det er her jeg bor. Jeg har ennå ikke tatt bilder av skolen min, steder jeg drar ofte etc....mest fordi jeg er lat.)
Jeg er kjempetakknemlig for å ha parklignende områder og treningsmuligheter så nærme. I dag var jeg for eksempel en tur på treningssenteret på colleget. De har alt man trenger (pluss pene, veltrente college-gutter). Digg å bare måtte gå 3 minutter for å komme dit vs. Elixia i Sandvika. Gah. Får nyte det mens jeg kan.

Da er skolen i gang igjen. Jeg har nå prøvd min nye timeplan, and I like it! Endelig har jeg matten jeg trenger, AP Calculus, for å fortsette med R2-matte når jeg kommer hjem, og det er gøy og utfordrende med flere engelsk-relaterte fag. Forresten har jeg bestemt meg for å bytte tilbake til English 12 fra AP. AP innebærer langt mer arbeid enn jeg forventet. Det er ikke selve arbeidet som er problemet, men mengden arbeid per tid..... har lyst til å ha tid til livet mitt innimellom all skolen. Skal snakke med rådgiver om det i morgen.

De siste dagene har vært litt slitsomme. Jeg har hatt hodepine i rundt 80 timer i strekk. Helvetet startet onsdag. Da jeg ble litt bedre bestilte jeg time hos massør i Madison, og i går fikk jeg 60 minutter med fantastisk massasje. Endelig fikk jeg løsnet opp litt i nakke og rygg.

I går spurte Owen om han kunne sitte ved siden av meg til middag, og også når vi skulle spille brettspill etterpå. Grei som jeg er sa jeg at det selvfølgelig var ok. Ken og Sharon kommenterte at jeg var veldig populær, og
jeg: "Well, I am the coolest teenager in this house."
Owen: "Naah, probably more like the coolest teenager in existence."
Haha, made my day!

Tenkte å svare på noen kommentarer helt til slutt her.

JENS:
Kjære, Jens! Tusen, tusen takk for kommentaren. Jeg ble kjempeglad! Jeg har det veldig fint her jeg er. Koser meg masse. Håper brødbaking og handling gikk fint, og si gratulerer til Pål fra meg på etterskudd. :D

ANONYM:
Hei! Vertsfamilien min er ganske så flinke til å si Merete slik det sies på norsk. Resten....er ikke like flinke. Det blir som regel Meredde, Meriette, eller noe i den dur. Noen kaller meg også "Norway" eller "Emmy". "Norway" var veldig populært i begynnelsen, men etter noen måneder ville folk prøve å kalle meg ved mitt egentlige navn. :}

ALLE ANDRE:
Tusen takk for respons og støtte! Kjempehyggelig med tilbakemeldinger! :D

1 kommentar:

  1. Hei!
    Jeg lurte på om du kunne skrive litt om vennene dine USA? Eventuelt om det er lett/vanskelig å få, etc.
    Hilsen fremtidig utvekslingsstudent, som forøvrig synes det er kjempegøy å følge med på bloggen din! :-)

    SvarSlett