onsdag 25. januar 2012

Look at the stars

Look at the stars
Look how they shine for you
And everything you do

You know I love you so.

***

Søndag gikk jeg en tur. Med Terra. Mah dawg. Det er sånn man gjør når man har hund. Vi koste oss masse. Litt vanskelig å ta bilder når hun drar i armen min konstant, men jeg klarte det. Superman.
Jeg passet faktisk på å ta bilder av litt av Colleget også. Ikke bare trær og rusk. Jeg vet jo at folk vil vite hvordan det ser ut her...og endelig overmannet jeg latskapen som har tatt bolig i meg...

Dette er et vakseekte Fraternity! Woho.
Her er noen dorms. Ikke veldig store rom..men du tilbringer ikke altfor mye tid på rommet ditt når du går på college, I guess. Soving og lesing.
Her er The President's Residence. Presidenten av Hanover College får bo her.Veldig fint hus. Var inne der én gang. Prettypretty.
Dette er bygget der teaterstudentene har klasser. Ser ut som en kirke.
Dette er "The Point". Veldig orginalt navn for punktet der man kan se tre svinger av the Ohio River. Dette bildet viser ikke utsikten...det er til venstre. Uansett...hadde ikke sett Ohio River denne dagen med all tåken.
Hva jeg fikk se derimot var fire ville kalkuner. Rakk å ta bilde av to før de alle stakk inn i skogen.
Dette er the Campus Center, hovedsenteret på campus. Her er spisesalen. Vi spiser middag her hver torsdag. Masse forskjellig mat å velge mellom.
Hanover College. Since 1827.
Biblioteket på colleget.
Til sist, men ikke minst, the Horner Center, treningssenteret. Du må innrømme at det har stil. Her er det store haller, squashrom, styrkerom, løpebane, og en bunch tredemøller og sykler. Alt utstyret man trenger for å holde seg i form. Prøver å ta meg en tur dit hver dag.
De to siste dagene har jeg nesten dødd av hodepine. Jeg har vært hjemme fra skolen...noe som er synd fordi jeg mister verdifull tid til å jobbe på kunstprosjektene mine. I 3D Art lager vi hus av leire, og jeg - over achiever som jeg er - skal lage jomfrutårnet fra Tangled. Noe som ligner i hvert fall. Lykke til, Merete!

Vi har fått tilbake portrettprosjektene vi jobbet med før jul, og vi lekte oss litt med vannmaling.
Savannelandskap.
Skoglandsakp som gjenspeiles i vann.
Jeg karret meg til skolen i går mot slutten av dagen. Det skulle tas bilder av alle som er på Homecoming Court, og det måtte jeg jo bli med på. Foreviges i årboka er høyt på listen min. Jeg føler at The Yearbook er et utrolig viktig symbol på opplevelsen min. Det er essensen av High School.
På lørdag er Homecoming. Jeg har kjole og sko klart. Iih. Spent. Håper jeg får et sånt "misse"-aktig bånd. Tror jeg gjør det. Å herre, jeg skal ramme det inn og henge det på veggen min!

Akkurat nå sitter jeg i stua med pc'en på fanget. Ser igjennom studiemuligheter på hjemmesidene til Universitetet i Oslo. Gud, det er ikke lenge til jeg må ta alle disse valgene...og jeg aner ikke hva jeg vil bli.
Snart skal jeg velge fag for 3. klasse, og jeg må søke om skoleplass igjen. Om ett og et halvt år er jeg ferdig med skolen. Sjukttt. Da skal det feires! Russetid og greier. Er det noe amerikanske ungdommer har forelsket seg i, så er det russefeiringen i Norge. Jeg har fortalt dem om det, og vist dem episoden av Dexpedition om Oslo på vgtv. Hehhehe....

"Three weeks of drinking and partying?"
"Yep."
"...THREE WEEKS OF DRINKING AND PARTYING??!!"
"That's about it. Yes."
"......................."
"*nodding* I know."
"Oh lord. I'll come visit you."

Peace out.

6 kommentarer:

 1. Utrolig flotte bilder, Merete. Portrettet er helt sinnsykt bra. Synd med hodepinen. Homecoming blir spennende - tommelen opp for deg!

  SvarSlett
 2. Å, kjempefine bilder, og en utrolig bra tegning! Det er helt vilt, du er jo så sykt flink! Gud, så fint! Kjempe-kjempe-KJEMPEFINT! :D

  SvarSlett
 3. Syke fine tegninger! litt av en kunstner du, Merete :-) Kos deg masse videre, og god bedring <3

  SvarSlett
 4. Look at Merete
  Look how she shines

  Fantastisk hund, fantastiske bilder, fantastisk tegning, fantastisk datter :-)

  SvarSlett
 5. Du er syykt flink til å tegne! Bildene var også fine! Har du tatt det med den klokka selv? Det var i hvert fall utrolig fint!

  SvarSlett