fredag 20. januar 2012

GUESS WHAT!

....høhøhø. Nothing. Ville bare sjekke om en attention seeker av en overskrift ville skyte sidevisningene i været.
Merete: "GUESS WHAT!"
Tilfeldig leser: "OMG WHATWHATWHAT?" *click on link*
Er du en blogger, vil du jo vite hvilke overskrifter som trekker en million millard lesere. It's all about attention.

Nå er det endelig helg. Ahah..jeg slapper av. Har trent og gjort unna ting som må gjøres, og nå er det bare å nyte at det faktum at det ikke er skole i morgen. I kveld var Sharon, Ken, twinza (...åh herregud, drep meg. Nå. Slike uttrykk burde man bli straffet for å bruke) og jeg på konsert på Hanover College. Det var en kvintett kalt Starling Ensemble som spilte. Utrolig flinke... Fioliner, cello, viola og piano. Helt fantastisk! Og nerd som jeg er, leste jeg programmet, og der sto det masse om hver enkelt musiker. Under Alexander Kerr så jeg DETTE:

"Jaja," tenker dere vel. "Dette var jo en særdeles kjekk,halvskallet mann i førtiårene, Merete...." Joa, joa...men det er teksten jeg ville dere skulle se nærmere på. For dere som ble så distrahert av den vel så tiltrekkende mannen på bildet at dere ikke leste at all:

Hallo liksom. Norske navn. ÅPENBART norske navn. Jeg ble så glad! Er det en ting utveksling gjør med deg, så er det å forvandle deg til en hardbarka patriot. Norway is my country, and Harald is my king. Det er slik jeg introduserer meg når jeg møter nye mennesker her. Lover. "Hey! Norway is my country, and Harald is my king. Nice to meet you. ...And by the way...my name is Merete."
Så takk til Truls Mørk og Leif Ove Andsnes for å putte litt Norge i min fredagskveld. Uansett om det bare var ved at navnene deres sto i et program fordi fiolinmannen som spilte på konserten hadde samarbeidet med dem. Veldig fin kveld!

Sharon og jeg.
Meg iført den classy, nye blazeren min (og sjalet jeg fikk til jul av verdens beste storebror! Jeg elsker det, Fredrik!). En jente i kunstklassen min sa til meg i dag at jeg alltid så veldig classy ut. At jeg hadde en fin klesstil. Særlig sammenlignet med resten av elevene på skolen. Hun spurte også:
"How old are you?"
"I am 17."
"Oh, you look older." Pause "Like 22 or something."
Joa, takk...nei. Hallo. Jeg mistet nettopp fem år av ungdommen min.
Sharon har bakt en bjørnebærkake til dessert. Mmm. Hun baker faktisk veldig mye! Jeg kan ikke beskrive hvor heldig jeg er som har havnet i en så atypisk amerikansk familie når det gjelder mat. De lager waffles'ene til frokost fra bunnen av, nybakt brød har ventet på meg omtrent hver dag jeg har kommet hjem fra skolen denne uka, hjemmelagde muffins og kanelsnurrer om morgenen til frokost, pannekaker fra bunnen av, middager fra bunnen av...og så videre. Flest amerikanere kjøper ferdigprodukter som de varmer i mikroen, men ikke mine amerikanere, nei! De spiser for det meste organisk mat, men her i USA tror jeg det er et godt valg. Det er så mye unaturlig tilsetningsstoffer i mye av maten her. Jeg føler med de utvekslingsstudentene som sliter med mat fordi vertsfamilien deres spiser fast food og bare ferdigprodusert mat.

Takk til alle som leser bloggen min, og til alle som oppmuntrer meg og kommenterer! Love you, guys. Om jeg noensinne blir berømt, skal jeg sende autografen min til hver og en av dere. Så kan dere selge den til andre når jeg dør og bli millionærer.

3 kommentarer:

  1. Du er kjempeflink å skrive, Merete! Blir alltid så glad av å lese bloggen din! :) Klem fra Bergen

    SvarSlett
  2. You are my princess. And by the way - I'm your mother (i.e. Queen). Og jeg er enig i at du har en super vertsfamilie. Gleder meg til å treffe dem. Klem

    SvarSlett
  3. haha! kommentar og pris til deg for å være den beste utvekslingsbloggen jeg noen gang har lest! Takk Merete <3

    SvarSlett